Epifanes Copper-Cruise Antifouling 2,5L
€104,95

Epifanes Copper-Cruise Antifouling 2,5L

Een koper- en biocidehoudende high performance antifouling gebruik makend van de nieuwste koper release technologie voor optimale koperafgifte. Traag polijstend en met een hard schrobbaar oppervlak. ...Meer informatie
  • Artikelnummer:07EPIANTI
  • Beschikbaarheid: Op voorraad


Een koper- en biocidehoudende high performance antifouling gebruik makend van de nieuwste koper release technologie voor optimale koperafgifte. Traag polijstend en met een hard schrobbaar oppervlak.

Verpakking

750ml. - 2500ml.

Toepassing

Geschikt als aangroeiwerende laag voor alle type houten, stalen en polyester jachten in combinatie met het geschikte primer systeem (bijv. Epifanes CR antifouling Primer). Na voorbehandeling ook geschikt voor directe toepassing over bestaande goed hechtende harde en zelfslijpende koperhoudende antifoulings. Niet toepassen op aluminium schepen.

Kwastverwerking

Bij voorkeur onverdund aanbrengen. Indien noodzakelijk met Epifanes Verdunning D-100 (max. 5%)

Overschilderbaar

Overschilderbaar na min. 8 uur Tewaterlaten na min. 24 uur - max. 30 dagen

Uitstrijkvermogen:

10-12 m² per ltr. @ 50 µm droge laagdikte

Kleuren

Rood - Roodbruin - Zwart - Donkerblauw - Lichtblauw - Gebroken Wit

Applicatie tips

Vooraf enkele minuten goed oproeren. Breng de antifouling in lagen met een gelijke dikte aan evenwijdig aan de waterlijn. Voor een langdurig effectieve bescherming altijd volle lagen aanbrengen met een kortgeschoren vachtroller of kwast. Niet teveel heen en weer rollen. Op delen met meer wrijving, zoals op de waterlijn, de boeg en op het roer een extra antifoulinglaag aanbrengen.

Let op!

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Toelatingsnummer 14301N

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Tags
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »